Provimet e Lirimit 2013, skema e vleresimit te Matematikes

Nxënësit e shkollave 9 vjecare në të gjithë vendin zhvilluan dje (19 qershor) provimin e dyte të Lirimit, atë të Matematikes. Ndërkaq, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar dhe skemen e vleresimit te Matematikes

pixelstats trackingpixel
Dergoja nje shoku
Friend Email
Enter your message
Enter below security code

1 Koment per “Provimet e Lirimit 2013, skema e vleresimit te Matematikes”

  1. shuuuuuuuuuuuuuume faleminderit per pergjigjet
    …………………………………………………………..
    jeni me te miret

Komentoni »

Log in | Dizenjuar nga GSC