Matura Shtetërore 2013, testi dhe përgjigjet e Matematikës-Varianti A

Në të gjitha shkollat e mesme në vend u zhvillua sot (14 qershor) provimi i dytë i Maturës Shtetërore në lëndën  e Matematikës. Provimi u zhvillua nga ora 10.00-12.00 dhe në të morën pjesë rreth 46.000 maturantë.  Teza e provimit ishte në përputhje me programin mësimor dhe orientues të kësaj lënde të zhvilluar në shkollën e mesme.  Administrimi i procesit është bërë sipas Rregullores së Maturës Shtetërore.

Testi dhe skema e vlerësimit për Matematikë-Varianti A

Sipas MASH, asnjë parregullsi nuk u vu re gjatë procesit. Ministria e Arsimit falenderon të gjithë ata që kontribuan në mbarëvajtjen e provimit  dhe në mënyrë të vecantë policinë e shtetit.  “Ne ftojmë maturantët, prindërit dhe mediat për një bashkëpunim konstruktiv për realizimin me sukses të një procesi kaq kompleks dhe masiv siç është ai i Maturës Shtetërore”, thekson MASH.

pixelstats trackingpixel

7 Comments for “Matura Shtetërore 2013, testi dhe përgjigjet e Matematikës-Varianti A”

 1. kristina

  Te amooooooooo

 2. kristina

  Thone se dashuria e ka nje fund.
  Thone se dashuria eshte termet qe te tund.
  Por ajo qe me mungon je ti ai qe dashuroj.

 3. kristina

  Gjume kam po nuk
  me ze…………..
  Dua te fle po ti
  s’me le………….
  Imazhin tend ne sy
  e kam……………..
  Te Dua…… Te shume
  shume xhane……….!

 4. kristina

  Gjume kam po nuk
  me ze…………..
  Dua te fle po ti
  s’me le………….
  Imazhin tend ne sy
  e kam……………..
  Te Dua…… Te shume
  xhane

 5. Koha dhe fati nuk e lodhin njeriun, e gjunjezojne…
  Mjerimi dhe varferia nuk e poshterojne njeriun, e zhvleresojne…
  Paraja dhe pushteti nuk e ndryshojne njeriun, e zbulojne…
  E vetmja gje qe e lodh dhe e ndryshon njeriun, eshte dhimbja…

 6. beni bleu nje akullore 10 lek, ndersa mira nje fletore 50 lek.sa lek blenen te dy se bashku?

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC