Provimet e Lirimit 2013, skema e vleresimit te gjuhes shqipe

Nxënësit e shkollave 9 vjecare në të gjithë vendin zhvilluan dje (12 qershor) provimin e parë të Lirimit, atë të Gjuhë Shqipe. Ndërkaq, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar dhe skemën e vlerësimit të Gjuhes Shqipe.

pixelstats trackingpixel

10 Comments for “Provimet e Lirimit 2013, skema e vleresimit te gjuhes shqipe”

 1. h

  nuk don me ba provimit te lut me shum nuk di me ba

 2. VK MESIMEVE

  PSE E KENI LEN KAQ VON PROVIMIN E LIRIMIT 14???

 3. VK MESIMEVE

  CCCCCCCCCCCCC

 4. kur dalin rezultatet e mini-matures

 5. Ada

  Kur dalin rezultatet e povimit te lirimit 2013???

 6. admin

  Sapo te dalin rezultatetet e provimit te Letersise dhe atij te Matematikes, sigurisht qe do ti gjeni ne faqen tone http://www.albpress.org

 7. Swag

  Ku dalin notat e provimeevee?? Na jepni nje prgj ju lutemm :) sh flm

 8. Enny

  Kur dalin rezultatet e provimit te letersise???????????

 9. kur dalin notat e provimit te letersis

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC