Matura Shtetërore 2013, MASH publikon rezultatet e Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Lista e plotë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikoi sot (12 qershor) rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore në lëndën  Gjuhë Shqipe dhe Letërsi në të gjitha shkollat e mesme të vendit.

Rezultatet e Gjuhe Shqipe dhe Letersi (Matura Shteterore 2013)

Provimi u zhvillua në datën 31 maj në 203 mjedise provimi  dhe morën pjesë rreth 50.000 maturantë.  Teza e provimit ishte në përputhje me programin mësimor dhe orientues të kësaj lënde të zhvilluar në shkollën e mesme. Administrimi i procesit është bërë sipas Rregullores së Maturës Shtetërore.

Provimi i dyte i Matures Shteterore, ai i Matematikës është me datën 14 qershor, ndersa provimi i lëndëve me zgjedhje është në datën 29 qershor.

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC