Matura Shtetërore 2013, testi dhe pergjigjet për Gjuhë Letërsi-Varianti A

U zhvillua sot provimi i parë i Maturës Shtetërore në lëndën  Gjuhë Shqipe dhe Letërsi në të gjitha shkollat e mesme të vendit.  Ai u zhvillua në 203 mjedise provimi  dhe morën pjesë rreth 50.000 maturantë.  Teza e provimit ishte në përputhje me programin mësimor dhe orientues të kësaj lënde të zhvilluar në shkollën e mesme. Administrimi i procesit është bërë sipas Rregullores së Maturës Shtetërore.

Më poshtë do të gjeni testin dhe skemën e vlerësimit për Gjuhë Letërsi, Varianti A

Skemë vlerësimi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Profesionale – Varianti A

Skemë vlerësimi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Gjimnazi – Varianti A

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Profesionale, Varianti A

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Gjimnazi, Varianti A

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC