Kopsht perrallash ne Paris

Kopshti ne ParisNdodh shpesh qe femijet te mos shkojne me qejf te madh ne kopesht dhe kjo per shume arsye. Por ne kete kopesht duket se femijet kane gjetur boten e tyre.

Ondelat Laport Akritecture përpiluan projekt për qendër për trajtimin e fëmijëve me 60 krevatë në kopsht për fëmijë dhe 20 krevatë në çerdhe, të cilat gjenden në Bulon-Bilankur, periferi të Parisit. Qëllimi i arkitektëve ka qenë të animojnë pejsazh urban me ndihmën e imagjinatës fëmijërore.

Kjo ka rezultuar me ndërtesë të jashtëzakonshme, të cilën në shikim të parë e mbajnë kafshë të egra siç është gjirafa e verdhë, e cila duket sikur është duke ngrënë gjethe nga drunjtë përreth, ariu polar dhe familje e brumbujve.

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC