Londra në akull: Skulpturat e mrekullueshme pushtojnë qytetin (FOTO)

Skulptorët më të mire botërore janë mbledhur në Londër për të marrë pjesë në festivalin e statujave prej akulli. Ekipet udhëtuan nga e gjithë Evropa dhe SHBA për t’u mbledhur në Canary Wharf për të dëshmuar aftësitë e tyre artistike. Rreth dymbëdhjetë ekipe nga Britania e Madhe, SHBA dhe vende të tjera evropianë do të konkurojnë ndaj njëri-tjetrit në Festivalin e Skulpturave të Akullta në Londër. Artistët janë ngarkuar të krijojnë me copa akulli temat e festivalit: Mrekullitë e Universit dhe të përjetësisë.

 

 

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC