100 vjetori i Pavarësisë, Rita Ora koncert në Shqipëri?!

Rita Ora

“Kjo është shumë e rëndësishme për mua, por do të mbetet një surprizë!” 100 vjetori i Pavarësisë, Rita Ora koncert në Shqipëri?!

100 vjetori i Pavarësisë, Rita Ora koncert në Shqipëri?! Ajo mund të vizitojë Shqipërinë në kuadrin e festimeve që do të zhvillohen për 100 vjetorin e Pavarësisë. Këngëtarja që ka qëndruar në krye të klasifikimeve muzikore në Britaninë e Madhe dhe SHBA, duket se do të jetë e pranishme në një koncert në Shqipëri, megjithëse gjithcka mbetet surprizë për fansat e saj.

Pyetjes se a ka ndërmend të vizitojë Shqipërinë, me rastin e 100 vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë, Rita Ora i është përgjigjur: Kjo është shumë e rëndësishme për mua, por do të mbetet një surprizë!

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC