Matura Shtetërore, pikët e fituesit të fundit. Lista e plotë për çdo degë

Me përfundimin e provimeve të Maturës Shtetërore, dhe në prag të publikimit të Formularit A2, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar pikët e fundit për fituesit në të gjitha programet e studimit. Me daljen e Formularit A2, maturantët duhet të tregohen të kujdesshëm në llogaritjen e pikëve personale dhe në plotësimin e tij. Piket e fituesit te fundit

Formulari A2, i cili këtë vit për herë të parë do të plotësohet online, u jep mundësinë maturantëve të caktojnë 10 degët ku do të konkurrojnë për në shkollat e larta.

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC