Provimet e Lirimit 2012, ja përgjigjet e provimit të Matematikës

Nxënësit e shkollave 9 vjecare në të gjithë vendin kanë përfunduar tashmë Provimet e Lirimit, pas testimit të njohurive të tyre dhe në provimin e dytë të detyruar, atë të Matematikës. Ndërkaq Ndërkaq, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar dhe përgjigjet e provimit të Matematikës. Skema e vlerësimit të testit të Matematikës, Teza e Matematikes

Testi i Matematikes në total ka 25 pyetje. Pjesa I nga 1 deri në 13 janë pyetjet me alternative dhe vlerësohen me nga 1 pikë. Pjesa II nga 14 deri në 25 janë pyetjet me zgjidhje. Pikët për secilën kërkesë të pyetjeve janë dhënë përbri tyre. Përgjigjet e të gjitha pyetjeve do të shkruhen në fletore. Koha për zhvillimin e kërkesave të testit është 2 orë e 30 minuta.

Lëndët për të cilat zhvillohet Provimet e Lirimit janë dy: Gjuhë amtare dhe Matematikë. Nxenesit iu nenshtruan testimit te Gjuhe Letersi ne daten 13 qershor dhe atij te Matematikes ne daten 22 qershor.

pixelstats trackingpixel

26 Comments for “Provimet e Lirimit 2012, ja përgjigjet e provimit të Matematikës”

 1. ana

  kam marre 10 ne provim yes

 2. kam dale bukur une per vete

 3. floresienta

  provimet jna kot

 4. ida

  Kur mendohet me dale pergjigjet e provimeve te lirimit???????????????

 5. ju lutem publikoni notat e provimit te lirim te matematikes 9

 6. sa bejne x3 mbi 37 katror

 7. 1327 ca note kam marr ?

  • Ke marr nje 4 te madhe,nga presidentja e provimeve te lirimit 2012.

  • Une nuk jam ngelese por dua tju perciell nje mesazh nga presidentja juaj.Mesoni me shume dhe nese i keni librat e vjeter te matematikes lexojini dhe shihni shembujt dhe nje keshille te vlefshme per ju eshte se degjoni mesuesen ,mos u merakosni se pak e nga pak do mesoheni dhe ngriheni doren pa ndroje dhe nese e keni gabim .cao

  • Provimet jam te Leta fare ime e vera per 30 minuta
   Dhe mora 10

 8. Mendoj se provimi ishte i nje niveli mesatar,megjithate duhej nje perqendrim i madh per te mos gabuar.une personalisht kam bere disa gabime qe nuk me falen vetem sepse e humba ate.gjithsesi ,uroj qe te kemi marre nota te mira ,se ne fund te fundit minimatura 2012 will be the best forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. elena

  Pershendetje !
  Ato pergjigjet e provimeve te lirimit te kl 9 kur parashikohet te dalin?…=)

 10. ema

  notat kane dale pse nuk i publikoni???????

 11. kur dalin notat e matematikes dhe pergjigjet :P

 12. ela

  e kur mund te dalin notat plzzzz adm na trego dhe a i publikoni ju ne kete gazete

 13. denisa

  ku mund ti shikoj notat e letersise ne cile faqe

 14. klajdi

  kur dali ato nota se mezi po i presim

 15. kur dalin notat e provimit????????

 16. ku jane pergjigjet ju lutem mund ti tregonni??????

 17. inaa

  kur dlin notat e provimeve????

 18. Kur dalin notat per provimin e gjuhes 2012 per PL ????

 19. ela

  kur dalin notat e provimit te gjuhes dhe matematikes per klasen e 9

 20. enny

  kan dal megi kliko me lart tek shkronjat e kuqe

 21. megi

  po pse skane dale pergjigjet e pyetjeve te provimit te matematikes?????????????

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC