Bayern Munchen i kërkon falje tifozëve

Gjigandët gjermanë të Bayern Munchen i kanë kërkuar falje tifozëve në lidhje me një mashtrim që i është bërë atyre me faqen në Facebook. Drejtuesit e klubit gjerman kishin ftuar tifozët e tyre që t’I bënin like faqen zyrtare në Facebook, ku do të prezantohej edhe një sulmues i ri.

Por bavarezët nuk prezantuan asnjë lojtar, ndërsa gjithçka u kuptua si një reklamë për tifozët. Këta të fundit janë ndjerë të zhgënjyer, çka kanë detyruar klubin bavarez të dalë me një komunikatë zyrtare dhe të kërkojë falje.

“”Kërkojmë falje. Nuk ishte qëllimi ynë për të zhgënjyer tifozët me reklamën e re të Bayern, pasi këtë e bëmë vetëm për t’i treguar çdo tifozi se sa të rëndësishëm janë ata për ekipin”, thuhet në deklaratën e klubit.

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC