Fituesit në universitete, MASH publikon listën përfundimtare. Renditja sipas degëve

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar listën përfundimtare të fituesve në institucionet e arsimit të lartë, faza e dytë për vitin akademik 2011-2012. MASH njofton se lista përfshin dhe regjistrimit që plotësojnë vendet vakante.  MASH bëri të ditur një ditë më parë kuotat e lira, në universitetet publike, pas regjistrimit paraprak të kandidatëve fitues. Veç 3419 kuota të lira, MASH njoftoi se  janë dhe 1354 vende, kuota, të cilat nuk janë preferencë të zgjedhura nga maturantet gjatë plotesimit të formularit A2 dhe që mund të jenë kontigjent për formularin A3.

Në linqet më poshtë do të gjeni listën përfundimtare të fituesve në universitete dhe renditjen ne universitete;

Lista perfundimtare

Renditja sipas degeve

pixelstats trackingpixel
Dergoja nje shoku
Friend Email
Enter your message

6 Comments for “Fituesit në universitete, MASH publikon listën përfundimtare. Renditja sipas degëve”

  1. ku mund ti gjejme listen fituese rendit te 2 plz

  2. gret

    ej a ka mundesi te na thoni kur dalin pergjigjet e shkolles se larte

  3. edrin panahori

    keto lista jan per kete vit apo vitin qe kaloj

  4. majli

    keto jane piket minimale qe duhet te kesh per te fituar shkollen e larte

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC