Fituesit në universitete, MASH shpall kuotat e lira. Lista e plotë sipas universiteteve

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka shpallur vendet vakante në universitetet publike në vend për vitin akademik 2011-2012, pas regjistrimit paraprak të kandidatëve fitues.

Sipas MASH, në 11 universitet publike në vend janë 3419 kuota të lira. Veç kësaj, janë dhe 1354 vende, kuota, të cilat nuk janë preferencë të zgjedhura nga maturantet gjatë plotesimit të formularit A2, të cilat mund të jenë kontigjent për formularin A3.

Ndërkohë, MASH do të shpallë listën e maturantëve fitues në universitetet publike në vend në 23 shtator. Në linkun më poshtë do të gjeni dhe kuotat e lira për vitin akademik 2011-2012, sipas universiteteve;

Vendet vakante pas regjistrimit paraprak 2011

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC