Provimet e Lirimit, publikohet skema e vleresimit per Matematikën

Provimi i dyte i Lirimit per lenden , provimi Matematikë që u zhvillua sot iu nënshtruan 51 480 nxënës të klasave të 9 në të gjithë vendin. Ndërkaq, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, pas përfundimit të këtij provimi, ka publikuar dhe skemën e vlerësimit për këtë provim të dytë të lirimit. Testi kishte 25 pyetje me një total prej 50 pikësh.

Më poshtë, duke klikuar mbi link, do të gjeni skemën e vlerësimit të testit të Matematikës per provimet e lirimit;

Skema e Vleresimit te Matematikes

pixelstats trackingpixel

6 Comments for “Provimet e Lirimit, publikohet skema e vleresimit per Matematikën”

  1. kur dalin pergjigjet e sakta o njerez ???

  2. po kur do daline?????????????

  3. po un nuk po di se si zgjidhen kto na i tregoni pak se si zgjidhen please ……………………………

  4. hej si e keni zgjidh 25 ??????????????????? sakt me nr ,formula se na cmenen kto pergjigjet bo kshu bo ashu

  5. any

    po edhe une dua pergjigjet e sakta

  6. dua pergjigjet e sakte

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC