Shkolla e Policisë, lista e kandidatëve fitues për Qarkun e Shkodrës

Policia e Shtetit bëri të njohur listën e kandidatëve fitues për të ndjekur shkollën bazë të policisë për Patrullë të Përgjithshme për qarkun e Shkodrës. Testimi me shkrim u zhvillua në  ambientet e universitetit “Luigj Gurakuqi”, ndërsa gjatë testimit me shkrim morën pjesë 99 kandidatë, të cilët kanë aplikuar në periudhën shtator-dhjetor 2010. Në përfundim të testimit me shkrim u shpallën fitues 52 prej tyre, të cilët grumbulluan mbi 60 pikë gjatë testimit. Korrigjimi i testimit, ashtu sikundër edhe herët e tjera, është bërë me skaner dhe kandidatët janë njohur me rezultatin e arritur. Kandidatët që u shpallën fitues të testimit me shkrim do t’i nënshtrohen fazave të tjera të testimit.

Kandidatët e shpallur fitues të testimit me shkrim, do të zhvillojnë testimin fizik më datë 14.06.2001, në stadiumin “Loro Boriçi” në Shkodër, ku pjesëmarrësit duhet të paraqiten në orën 07.30’, të veshur me uniformë sportive dhe duhet të kenë me vete fletën e pranimit në testin me shkrim dhe kartelën shëndetësore të lëshuar nga mjeku i familjes, pasi në të kundërt nuk do të pranohen për t’u futur në garat e testimit fizik.

Ndërkohë, sipas njoftimit të Policisë së Shtetit, testimi me shkrim i kandidatëve të tjerë, të cilët kanë dorëzuar dokumentacionin pranë strukturave të Burimeve Njerëzore të Drejtorive të Policisë në Qarqe për periudhën shtator-dhjetor 2010, do të zhvillohet:

–    Në ambientet e Qendrës së Formimit Policor Tiranë, në datën 28 maj 2011, për kandidatët nga qarqet Elbasan, Berat, Vlorë, Korçë dhe Gjirokastër sipas këtij përcaktimi:

o        Në orën 07.00’ do të paraqiten për t’iu nënshtruar testimit me shkrim aplikantët e qarqeve Elbasan, Berat dhe Vlorë.

o        Në orën 11.00’  do të paraqiten për t’iu nënshtruar testimit me shkrim aplikantët e qarqeve Korçë dhe Gjirokastër.

Pikët e grumbulluara nga kandidatët që iu nënshtruan testimit                                                              me shkrim sot, datë 25.05.2011

 

 

NR

 

KODI

 

EMËR

 

MBIEMËR

 

REZULTATI

1 1306 Sokol Xhabija 87.23
2 1237 Erald Agaj 85.8
3 1250 Ridvan Kali 85.8
4 1324 Alketin Marku 84.37
5 1238 Enrik Vuka 82.94
6 1325 Ermir Lushi 82.94
7 1329 Leosio Bacaj 82.94
8 1273 Gezim Hysa 82.94
9 1333 Armet Zusi 81.51
10 1284 Marsel Hasandocaj 80.08
11 1270 Nertila Zefi 80.08
12 1346 Zamira Kodra 78.65
13 1312 Edison Gjona 78.65
14 1297 Edon Hasanaj 78.65
15 1296 Lion Kodrao 77.22
16 1316 Indrit Kodra 77.22
17 1272 Klaudio Lamnije 77.22
18 1233 Jetmir Dibra 77.22
19 1269 Orald Jera 75.79
20 1283 Pal Prendi 75.79
21 1350 Ardmir Doda 75.79
22 1290 Fatmir Pali 75.79
23 1342 Elona Kopliku 75.79
24 1302 Anton Zefi 72.93
25 1313 Rindion Laci 72.93
26 1298 Besmir Kruja 72.93
27 1300 Jetmir Zeqja 71.5
28 1307 Tonin Vuksani 71.5
29 1305 Denis Burazeri 71.5
30 1321 Denis Liti 71.5
31 1295 Gjovalin Prendi 71.5
32 1278 Erion Geci 68.64
33 1234 Gjovalin Doda 68.64
34 1236 Roland Lazri 67.21
35 1249 Toni Linadi 65.78
36 1345 Entela Celepija 65.78
37 1241 Arsid Lulaj 64.35
38 1291 Ergys Memaci 64.35
39 1318 Asret Kurtoviq 64.35
40 1267 Besmir Qershija 64.35
41 1243 Elvis Daka 64.35
42 1285 Erjon Hepaj 62.92
43 1225 Admir

 

 

 

 

Leave a Reply

Log in | Designed by GSC